Egy kicsit arról ki is vagyok.

Az a lány volt a bal oldalon én voltam , aki semmit sem tudott a fitneszről és a táplálkozásról. Láttam képeket olyan lányokról, akik remek formában voltak, és arra gondoltam: 😥 Az sosem leszek én . A fitt test elérhetetlen célnak tűnt, néha belekezdtem az edzésbe, diétázásba, de hamar elszállt a lendület.

Fogalmam sem volt, hogy a jobb oldali képen a nő a jövőm.

Mi a különbség a két kép között? ELKEZDTEM, AKARTAM, KITARTOTTAM! KÖVETKEZETESEN!

Élő bizonyítéka vagyok annak, hogy az egészséges és fitt életmód elsajátítására nincs szükséged különleges képességekre, sportmúltra, vagy akár jó genetikára. Nem kell más, mint a kemény munka! 💪💦 

25 éves koromban kezdtem el a fitnesz utamat. Még  a főiskola után is az egészségtelen egyetemi életmódot éltem – buliztam, azt ettem, amit csak akarta,, minden hétvégén ittam. 

Kommunikáció szakon diplomáztam, utána viszont sminkesként kezdtem el dolgozni, abban találtam meg magam, versenyeztem, később pedig oktattam is. 

2014-ben egy csúfos kapcsolat után, amiben sokat kritizálták a külsőmet, kezdtem el edzeni, először nagyon nehezemre esett, utáltam, de szépen lassan megszerettem a mozgást, a rendszeres életvitelt, elkezdtem magamon látni a változást. Akkor ismerkedtem meg azzal, hogy mi a kalória számolás és mik azok a makronotriensek.

Ezt követően beiratkoztam egy személyi edző képzésre pluszban fejembe vettem, hogy fitness, bikini modell szeretnék lenni, miután néztem a lányok képeit és vágytam arra, hogy nekem is ilyen alakom legyen.

Több év versenyzés után az álmom megváltozott.  Éreztem, hogy hiányzik valami, és visszavonultam a versenyzéstől. Mégsem akartam, hogy minden tudás, amit a versenyzés és az edzés során szerzett évek alatt, kárba menjen; és imádtam másokat inspirálni az utazásommal.

Ezért megkérdeztem magamtól: mit akarsz csinálni? 🤔

🌟 Segíteni akartam más nőknek abban, hogy az általam megszeretett egészséges, kiegyensúlyozott életmódot éljék.

🌟 Segíteni akartam nekik, hogy jobban nézzenek ki, jobban érezzék magukat és jobban éljenek!

🌟 Szerettem volna szuper tartalmakat gyártani

A fitnesz a fegyelemről szól. Az elkötelezettségről szól. Arról van szó, hogy szembenézz egy nehéz kihívással, és el tudd mondani magadnak, hogy képes vagy leküzdeni és le is fogod tudni. Ez a fajta átalakulás túlmutat a fitnesz életmódon – javítja a karriert, a kapcsolatokat és a magánéletet.

 Készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életedet? 🏃‍♀️💗


Ez a kép 2019-ben készült, egy 30 hetes versenyfelkészülésem után, amire nagyon büszke vagyok, mert már önállóan készültem!

Az elmúlt évek alatt több táplálkozás tudománnyal foglalkozó tanfolyamot végeztem el, workshopon vettem részt, egész egyszerűen a téma szerelmese lettem.

A versenybírói képzést is elvégeztem, így a hazai versenyeken már nem csak mint versenyző, hanem, mint bíró is részt szoktam venni. 

Illetve számomra az is hatalmas büszkeség, ha a vendégem is versenyzésre szánja magát, Team Petra csapattag lesz! :)

Megjelenéseim