Alakvarázs Bőrfeszesítő krém

Alakvarázs Bőrfeszesítő zsírégető krém

Speciális zsírégetést támogató, melegítő hatású gél.

✓ TUDOMÁNYOSAN KIFEJLESZTETT FORMULA

✓ IGAZOLT AKTÍV HATÓANYAGOK

CSÖKKENTHETI A NARANCSBŐRT

✓ ELŐSEGÍTHETI A HELYI ZSÍRÉGETÉST

✓ VEGAN, NATURÁLIS GÉLKRÉM

✓ AKÁR 2 HÉTEN BELÜL LÁTHATÓ EREDMÉNY

Egyetlen krém, amire szükséged lesz!

A nők közel 85%-a tapasztalja a kifejezetten nőkre jellemző zsírfelesleget és narancsbőrt!

A nőkre jellemző zsírmegoszlás nagyrészt az ösztrogénhormonnak köszönhető, amely kedvez a zsírlerakódásnak. Ezért sok nőnek, a testsúlyától függetlenül, gyakran:

  • nem kívánt hasi zsírpárnája van,

  • többlet zsírja a csípő tájékon,

  • zsíros combjai,

  • zsíros a feneke vagy a fenék környéke,

  • és látható narancsbőre van (cellulit).


Szüntesse meg a makacs zsírt a problémás területeken!

Hogyan működik

Shea vaj

Segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Természetesen táplálja és hidratálja bőrét, csökkenti a bőr öregedését, a ráncok kialakulását. 

Segít a terhességi csíkok (stria) kialakulásának megelőzésében 


Paprika oleo resin

A paprikakivonat orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Különleges zsírégetõ, ezáltal fogyasztó hatású. Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert. Fogyókúrázóknak és sportolóknak egyaránt ajánlott.

Koffein

Az egyik leghatásosabb zsírégető aktív anyag. Képes a sejtfalon szabadon átjutni, majd a sejten belül meggyorsítani az adott sejt anyagcsere folyamatát. Zsírszövet esetében a tárolt zsírsavakat felszabadítja amelyek így a véráramba kerülhetnek. Gátolja a zsírdepók ismételt kialakulását és a meglévők növekedését. Szervezeten belül kialakuló bomlástermékei is serkentik a zsírlebontást.

Cinnamomum Cassia Oil (Fahéjolaj)

vér- , nyirokkeringés serkentő

Jelentősen fokozza a koffein zsírégető hatását. Ezek a természetes eredetű anyagok helyi vérbőséget okozva a zsírsejtek anyagcseréjét serkentik.
A felgyorsult anyagcsere eredményeként még több zsír mobilizálódik a bőr alatti zsírraktárakból.

Tamarindus

Hidratál

Antioxidáns

Bőr selymessé válik 


Mi teszi az Alakvarázs krémet más terméknél hatékonyabbá?

  • A gélek vízalapúak, és nagyon kis mennyiségű olajat és olajban oldódó anyagot képesek megtartani (általában kevesebb, mint 5%), ami azt jelenti, hogy nem lehet annyi hatóanyagot beléjük sűríteni. A krémek sokkal nagyobbmértékben tartalmazhatnak olajban oldódó anyagokat (akár 25%)!

  • A krémek viszont általában igen sűrűek, és zsíros bevonatot hagynak a bőrön. A mi krémünk azonban könnyen eloszlik és gyorsan felszívódik, így nem kell aggódnia, hogy olajos foltok maradnak a ruháján!

  • A hasonló termékekkel ellentétben testápoló krémünk számos olyan bőrtápláló összetevőt tartalmaz, hogy bőre ne csak feszes és sima lehessen, hanem puha, hidratált és ápolt is egyben.

  • Minden bőrtípus számára megfelelő, bőrgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén, parabénmentes, nem ragadós vagy zsíros, kellemes illatú és könnyű textúrájú krém.

  • Az EU-ban gyártva a kozmetikai összetevők tisztaságára és minőségére vonatkozó szigorú előírások szerint.